Et bed med et nektarintre som var fersken

I august 2019 ga jeg en veldig stakkarslig nektarin en sjanse. Den skulle kastes på plantesenteret, men jeg fikk lov å kjøpe den på billigsalg og så klippet jeg den nesten helt ned. Jeg satt den i et hjørne mot vest som viste seg å være litt dårlig drenert. Bedet lagde jeg derfor litt opphøyd. En annen som fikk sjansen til et nytt liv på samme sted var en halvdød japanvier. (Japanvieren til venstre og nektarinen til høyre i bildet)
Og så supplerte jeg litt av den fineste guleste hostaen jeg har, (Gold standard). Og satt en Heuchera Black pearl bakerst.
«FØR»-bildet ser slik ut: (Håper det raskt blir veldig mye finere)

Ikke nektarin, men fersken

Sommeren 2022 bar det lille treet frem en frukt. GØY! En fersken, ikke en nektarin.
Jeg vet ikke hvilken sort det er. Frukten var stor og i kalde farger fra hvit til rosa, ikke gulrøde slik mine andre fersken er. Jeg fikk forøvrig 40 kg av de andre.

Bedet har fortsatt Hosta i tillegg til den litt rare ferskenen. I sommer fikk det i tillegg en stor vindrue bakerst, som skal klatre opp til verandaen i andre etage.

2 thoughts on “Et bed med et nektarintre som var fersken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.