Høstrydding og vårplaner

I natt kom frosten, så i dag har jeg tatt inn alle tomater (untatt de svære 100&1000. De klarer seg litt lenger siden de står under tak). Jeg har også tatt inn gladiol- og georgineknoller. De setter jeg kaldt i kjelleren.

I plantekassene står bare grønnkål, salat og jordbær igjen. Alle tomatilloene og tomatene er kuttet og høstet. Jeg høstet også løk og hvitløk. De var små som små reddiker. Jeg får aldri til løk og hvitløk!
Tross det, satte jeg 15-20 nye hvitløksfedd i den første plantekassen.

På bildet står en av de nye pallekarmkassene helt klar for vårens tomater. Den har fått mye av en fine jorda etter høstens pottetømming.

Jeg plantet ikke mye mer på den nye barlindhekken i høst. Jeg plantet bare en ny stor plante for å skjerme et hull i den gamle tuja-hekken. Jeg har dermed fortsatt en drøss med små barlind jeg må forsøke å overvintre et år til. De står i pallekarmkasse 2. I den tredje nye pallekarmkassa fortsetter jeg med jordfabrikker under lokk.

Til våren skal jeg huske å plante masse solsikker i ulike områder i hagen. De gjør så mye ut av seg og er fine så lenge. De står vakkert nå i oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.