Trøstepotter om vinteren

Jeg liker å ha noen dekorative potter man ser innenfra gjennom vinteren. Høstlyng synes jeg blir «bruk og kast» og litt kjedelig.

Jeg fikk tak i en nydelig oppstammet furu (Pinus mugo «Winter Gold») som jeg synes egner seg. Den står sammen med en svart gresstype (mørkt ormeskjegg) og en artig knottete sedumplante (Green ball).Vinterpotte

I den andre potten har jeg plantet takløk, en morell og en baby barlind, begge de siste er frøformert eller villskudd fra hagen. Morellen har fine høstfarger og om den overlever, vil jeg forme den litt som en bonsai etterhvert.

Begge pottene har selvsagt vårløk. Jeg tror det krokus, perleblomster og narsisser jeg plantet i disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.