8 thoughts on “Plante mango fra stein

 1. Hei Svanhild.
  Pinlig, men jeg fikk den ikke til så lenge. Den var nydelig, men døde ung. Derfor er nok ikke jeg rett person å spørre 😅

  1. Om roten knekker? Ikke er jeg ekspert, men jeg ville lagt den tilbake i fuktig papir og plast og sett om det kom mere ny rot. Lykke til, Oda😊

 2. Hvilken ph liker mangoplanten.Jeg får de ikke til Råtner.Fikk 1 opp men DØDE Sikkert for mye vann???

  1. Hei Svanhild.
   Så kjedelig.
   Jeg leser på nett at mango liker pH 5,5-7,5. Har ikke brydd meg om PH selv.
   Tror derimot at det er viktig at stenen er delvis (1/3) over jorda. Eller det kan, som du peker på, være for fuktig.

 3. Du kan lage en holder for å plante mango steiner ved å bruke en plastpose eller en liten krukke. Fyll posen eller krukken med jord og legg mango steinen i jorden med den flate siden ned. Dekk steinen med et tynt lag jord og vann forsiktig. Plasser posen eller krukken på et varmt sted med mye sollys, og hold jorden fuktig. Etter noen uker vil du se en spire som vokser ut av jorden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.