Prosjekt: hvitt bed

Jeg fikk en ide om å lage et bed med bare hvite blomster og startet i den ene enden av ett av de to lange bedene (på 10-15 m).


Jeg fikk litt blod på tann og tror jeg skal forsøke å gjøre hele lengden hvit på sikt. Jeg må blinke ut hvilke planter som skal flyttes hit og hvem som skal vekk. Jeg kan godt flytte svovelpeon og også en annen hvit peon hit. Bildene vil hjelpe meg 🙂

Oppdatert 11. august
Jeg har kjøpt flere hvite i løpet av sommeren og i dag supplerte jeg også noen fra høstsalget på plantesenterne: en hvit hageiris (Iris Germanica «Bianca», har allerede to ulike andre hvite en til av «Bianca» og en «Constant Wattez «), en hvit løytnantshjerte (jeg har allerede en fra før) og en hvit oktoberbergknapp «stardust». Planter dem i morgen 🙂

Oppdatert 23. september
Flere hvite løk til det hvite bedet. 10 narsisser Triandrus Thalia, 40 tulipaner: (10 White Triumphator, 10 White Dream, 10 Purissima, 10 Wildhof) og en hvit kleopatras nål Himalacius Eremurus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.